Butikssäljare trädgårdsmaskiner

Bernö Trädgårdscentrum är en auktoriserad återförsäljare och verkstad för varumärken som Husqvarna, Stiga, Stihl, Honda, Gardena och Aspen m.fl.

Vi ingår Även i en rikstäckande kedja som heter QC för servande fackhandel

Våra kunder är allt från professionella användare till villaägare.

Som butikssäljare hos oss ingår du i ett team av erfarna säljare med stort engagemang för Park- trädgård- & skogssmaskiner och försäljning.

Arbetet är omväxlande och spännande. Dina arbetsuppgifter skulle vara att möta kunder, höra till deras problem och tillgodose dem. Montera produkter som säljs i butiken såsom motorsågar röjsågar, gräsklippare mm.

Du kommer också ta stort ansvar i att se till att butiken är snygg och lätt orienterad, beställa hem varor, packa upp och pricka av.

Vi söker dig som är praktiskt lagd med ett intresse för trädgårdsprodukter. Du förväntas ta eget ansvar och se till att butiken är fortsatt inspirerande och håller dig uppdaterad kring sortiment och nyheter i branschen. Du trivs i en föränderlig miljö och letar alltid efter att utvecklas och lära dig nya saker, du är bekväm med att leda dig själv men klarar även av att jobba i grupp med tight samarbete och kommunikation.

Du har ett stort intresse för service och sätter alltid kundens behov främst. Det är viktigt att du är lyhörd och tillmötesgående för att kunna förstå kundernas behov.

Krav:
Gymnasieutbildning
Talar flytande svenska
Engelska i tal och skrift är meriterande
Erfarenhet inom kundservice är meriterande
Behärskar data/butiks system då mycket arbete sker vid datorer.

Vill du bli en av oss? 

Skicka ditt CV och personliga brev till info@berno.nu

Vi gör löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!